Tammy (2014) | ČSFD.cz (2024)

  • Tammy (2014) | ČSFD.cz (1)Tammy(více)
  • Tammy (2014) | ČSFD.cz (2)Tammy(méně)

39%

Hodnocení a fanklub

Komedie

USA, 2014, 92 min(Special Edition: 100 min)

Režie:

Ben Falcone

Scénář:

Melissa McCarthy, Ben Falcone

Kamera:

Russ T. Alsobrook

Hudba:

Michael Andrews

Hrají:

Melissa McCarthy, Susan Sarandon, Allison Janney, Gary Cole, Mark Duplass, Toni Collette, Sandra Oh, Nat Faxon, Dan Aykroyd, Kathy Bates, Ben Falcone, Shelby Townsend, Rochelle Aycoth, Rey Hernandez, Oscar Gale, Zach Hanner, Sarah Baker, Steve Little, Jason Vail, Damon Jones, Joe Montanti, Tom Gore, Michelle Li, Mark L. Young, Mia Rose Frampton, Rich Williams, Rob Springer, Raven Whisnant, Larry Dorf, Darrell Rackley, Alkoya Brunson, Ricky Muse, Melissa Eastwood, Steve Mallory, Leon Lamar, David Schifter, J.R. Rodriguez, Kent Sublette(více)

Produkce:

Will Ferrell, Melissa McCarthy, Adam McKay

Casting:

Allison Jones

Střih:

Michael L. Sale

Zvuk:

Andrew DeCristofaro, Steve Maslow, Gregg Landaker

Scénografie:

Jefferson Sage

Masky:

Daniel Curet, Colleen LaBaff, Elisabeth Dietrich, Kate Shorter

Kostýmy:

Wendy Chuck

(další profese)

Obsahy(2)

zobrazit všechny obsahy

Poté co dostala výpověd v práci a odhalila manželovu nevěru, rozhodne se Tammy (Melissa McCarthy) přehodnotit svůj život a odjíždí se svojí excentrickou babičkou - alkoholičkou (Susan Sarandon) na výlet jejich života.(Magic Box)

Hlavnou hrdinkou komediálneho snímku je Tammy (Melissa McCarthy), žena, ktorej sa tak trochu rúca svet. Vo reštaurácii s rýchlym občerstvením, kde pracuje, práve dostala výpoveď, a naviac sa dozvedela o nevere svojho manžela. Rozhodne sa preto razantne prehodnotiť svoj život a odchádza zo svojou excentrickou babičkou– alkoholičkou (Susan Sarandon) na menší road trip.(peiton)

Videa (2)

VÍCE

Recenze (84)

VÍCE

juta

všechny recenze uživatele

Další zklamání. Opravdu čekal jsem mnohem víc, jenže tady jsem si moc srandy neužil. Nevtipné... to je to nejhorší, co chcete u komedie zažít. Bohužel Melissa není žádným tahounem filmu, ze začátku vypadala opravdu příšerně a pro diváky začne být značně nesympatická, trochu to zachraňuje Susan Sarandon, ale ani se nedivím, že se tohle nepovedlo. Tammy mě utvrzuje v tom, že v hlavních rolích u komedií musí figurovat mužské pokolení, protože s holkama taková sranda není a snad nikdy nebude...()

bobstock

všechny recenze uživatele

Je mi to líto, ale (no vlastně ani ne) i kdyby mě měla na návštěvě USA balit samotná Melissa ve frontě u WC nejenom, že bych odmítl(a to taky nejsem mladý Brad Pitt), dokonce bych si nevzal vlastnoruční podpis nemožně obloustlé a protivně užvaněné hvězdy. Prostě se v každém dalším americkém filmu uzavřela do své tučné ulity, na které vše vypadá jak pytel na brambory a dejte mi pokoj. Jsme v Americe je tu demokracie jsou tu bílý, černý, žlutý, šikmý, hubený a já zastupuji ty tlustý a lidi mě maj rádi a nic na tom nehodlám měnit! PS: pokud by mi 5 let po svatbě vyrostlo na gauči u tv něco podobného maxim turbolenc?? Záviděl bych ji nového partnera, kterému zapípal ptáček. Komedie rozhodně ze života. 35%()

Reklama

Crocuta

všechny recenze uživatele

Sám rozhodně nejsem žádná Twiggy, právě naopak, takže prasnicoidní vyžranost Melissy McCarthy mi nevadí ani v nejmenším a loserství její postavy je zpočátku také docela vtipné. Když pak ale sledujete stále dokola sled velmi podobných (a zároveň velmi nepravděpodobných a za vlasy přitažených) situací a emočních "proměn" dvou hlavních postav, všechno to začíná být opravdu, ale opravdu otravné. Konec to rozhodně nevylepšil a tak při vší úctě k Susan, na víc než na jednu * to tentokrát nevidím.()

DEXTER099

všechny recenze uživatele

No tak myslím,že Melissa McCarthy chce na své aktuální popularitě v USA asi nejvíce žen,vytěžit co se dá a chrlí na nás jeden film za druhým.Popravdě bych nečekal že se takto zviditelní když jsem jí znal hlavně jako vedlejší postavu z Gilmorových děvčat co by kuchařku Sookie.Zhlédnul jsem to hlavně kvůli tomu,že jsem se chtěl pobavit a kvůli Susan Sarandon.To první se nepovedlo jak bych čekal a to druhé ano.Takže celkově to mohlo být určitě lepší a vtipnější a proto za mě 55 % a tři hvězdy.()

T2odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $20miliónovTržby USA $84,525,432Tržby Celosvetovo $100,400,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $4,373,338 //počet predaných kusov 228,506Tržby za predaj DVD v USA $9,340,897 //počet predaných kusov 672,769║americký komediálny objav Melissa McCarthy = hnus na n-tu, americké komédie padajú strmhlav na dno únosnosti ale niektoré zjavenia ako Melissa McCarthy ešte stále dokážu zaryť úroveň znesiteľnosti nižšie a nižšie/5%/()

Galerie (47)

VÍCE

Photo © Warner Bros. Deutschland

Tammy (2014) | ČSFD.cz (4)

Zajímavosti (3)

VÍCE

  • Herečka a režisérka snímku Melissa McCarthy vyhodila z natáčení ženu, která chtěla udeřit své neposlušné dítě.(Patw)
  • Film se natáčel v Sevrní Karolíně v USA.(rafix)
Tammy (2014) | ČSFD.cz (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Geoffrey Lueilwitz

Last Updated:

Views: 6313

Rating: 5 / 5 (80 voted)

Reviews: 95% of readers found this page helpful

Author information

Name: Geoffrey Lueilwitz

Birthday: 1997-03-23

Address: 74183 Thomas Course, Port Micheal, OK 55446-1529

Phone: +13408645881558

Job: Global Representative

Hobby: Sailing, Vehicle restoration, Rowing, Ghost hunting, Scrapbooking, Rugby, Board sports

Introduction: My name is Geoffrey Lueilwitz, I am a zealous, encouraging, sparkling, enchanting, graceful, faithful, nice person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.